Susuz Meslek Yüksekokulu Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan ve Mezun Olamayan Son Sınıf Öğrencileri İçin Ek Sınav Duyurusu

2547 Sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendinin 3. paragrafı gereğince azami öğrenim süresini tamamlayan ve mezun olamayan Meslek Yüksekokulumuz son sınıf önlisans öğrencileri için Ek Sınavlar Yapılacaktır.

* Önlisans öğrencileri için azami süre dört yıldır, bu süreye hazırlık sınıfı okunan yıllar ve kayıt dondurma süreleri dahil değildir.

Ek Sınav Tarihleri :

1.   Ek Sınavlar  : 20 - 26 Eylül 2021

2.   Ek Sınavlar  : 04 - 08 Ekim 2021

(Öğrenci 1. Ek sınavları sonunda başarılı olamadığı dersler için 2. Ek sınavdan yararlanabilir. 2. Ek sınav, 1. Ek sınavın telafisidir.)

Meslek Yüksekokulumuzda Ek sınavlardan faydalanmak isteyen Maliye Programına kayıtlı öğrenciler, 13-19 Eylül 2021 tarihine kadar şahsen yada mail yoluyla  susuzmyo@kafkas.edu.tr   adresine imzalı dilekçeleriyle başvurabilirler.

EK SINAV BAŞVURU DİLEKÇESİ için Tıklayınız.