2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ORTALAMA YÜKSELTME SINAVI DUYURUSU

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

GENEL NOT ORTALAMASI  YÜKSELTME   SINAV DUYURUSU

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI SONRASINDA BÜTÜN DERSLERDEN DEVAM ALMIŞ (FF,FD NOTU OLAMAYAN) ANCAK MEZUN OLABİLMELERİ İÇİN YETERLİ (2.00) GENEL AĞIRLIKLI NOT ORTALAMASINA (GANO) ULAŞMAYAN 2.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORTALAMA YÜKSELME SINAVI 28 TEMMUZ TARİHİNDE SAAT 11:00’DA E-DERS SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

YUKARIDA BELİRTİLEN ŞARTLARI SAĞLAYIP ORTALAMA YÜKSELTME TALEBİNDE BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZİN 26 TEMMUZ 2021 PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR YÜKSEKOKULUMUZA DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. DİLEKÇELER FAKS VEYA TARANARAK E-MAİL YOLUYLA GÖNDERİLECEKTİR.

NOT: HER ÖĞRENCİ  DD,DC VE CC NOTU ALDIKLARI EN FAZLA 3 DERSTEN BİR DEFAYA MAHSUS ORTALAMA YÜKSELTME SINAVINA GİREBİLİR.

FAKS : 0 474 413 62 51

E-MAİL : smyo@kafkas.edu.tr