Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
1.Sınıf Danışman: Öğr. Gör. E. Betül AKALIN ÖZAĞDAŞ
2.Sınıf Danışman: Öğr.Gör.Koray İŞBARALI
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı gıdaların üretiminden tüketimine kadar geçen süreçte gıda güvenliğini denetleyen teknikerleri yetiştirmek üzere öğretim vermektir. Bu programın amacı gıda üreten, pazarlayan, servis eden ve denetleyen kurum ve kuruluşlarda ihtiyaç duyulan kalifiye personeli yetiştirmektir. Gıda Kontrol Teknikerleri gıda kaynaklı tüm halk sağlığı sorunlarının ortadan kaldırılması için gerekli tedbirleri alabilen kişilerdir. Aldıkları sorumluluk doğrudan halk sağlığı ile ilgili olup verdikleri kararlardan emin olabilmeleri için tam donanımlı yetişmek.
Akademik Kadro
1. Dr.Öğr.Üyesi Sezen HARMANKAYA
2. Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU
3. Öğr. Gör. Filiz ÇİFTÇİ
4. Öğr. Gör. Koray İŞBARALI
5. Öğr. Gör. Emine Betül AKALIN ÖZAĞDAŞ
6. Öğr. Gör. Merve Asuman ÇAĞRI
8648 kez görüntülendi.