Gıda Teknolojisi Programı
Danışmanlar:
1.Sınıf: Öğr.Gör.Filiz GÜLBAZ
2.Sınıf: Öğr.Gör.Gencehan KARADAĞOĞLU
Gıda kalite Kontrol ve Analizi programı, gıda işletmelerinde görev alabilecek teknik eleman yetiştirmek üzere öğretim vermektir. Bu programın amacı gıda işletmelerinde ihtiyaç duyulan kalifiye personeli yetiştirmektir. Gıda Teknikeri çiftlikten çatala gıda güvenliği, gıda ve halk sağlığı ilişkisi, gıda hijyeni ve teknolojisi, gıda üretimi ve muhafazası gibi konularda en son bilgilerle donatılmış kişidir.
Akademik Kadro
1. Dr.Öğr.Üyesi Sezen Harmankaya
2. Öğr. Gör Gencehan Kardağoğlu
3. Öğr. Gör. Filiz Gülbaz
4. Öğr. Gör. Koray İşbaralı
5.Öğr. Gör. Emine Betül AKALIN
7741 kez görüntülendi.