75. DEVLET RESİM VE HEYKEL YARIŞMASI

KAZIM KARABEKİR TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULMUZ ÖĞR. GÖR. MUHAMMET HANİFİ ZENGİN,  KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINCA DÜZENLENEN 75. DEVLET RESİM VE HEYKEL YARIŞMASINDA BAŞARI ÖDÜLÜ ALMIŞTIR. MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ ADINA SAYIN MUHAMMET HANİFİ ZENGİN' İ BAŞARISINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

75. DEVLET RESİM VE HEYKEL YARIŞMASI SONUÇLANDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca düzenlenen 75. Devlet Resim ve Heykel Yarışması'nda dereceye girenler belli oldu. Bakanlığa bağlı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından, Türk sanatçılarının son eserlerini bir arada sergilemek, sanat ortamına yeni eserler kazandırmak, buna bağlı olarak sanatçıların verimini artırmak amacıyla 1939 yılından beri düzenlenen yarışma bu yıl “İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yılı” temasıyla hazırlandı. Her yıl ilgiyle takip edilen yarışmada birçok sanatçı, “Resim”, “Heykel”, “Özgünbaskı” ve “Seramik” olmak üzere 4 ayrı dalda eserle yarışmaya katıldı.

75. DEVLET RESİM VE HEYKEL YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİ

HEYKEL BAŞARI ÖDÜLÜ

ADI SOYADI                                    ESER ADI

FURKAN AHMET DEMİREL           ID (KİMLİK)