2020-2021 bahar yarıyılı ek sınav 2 duyurusu

2547 Sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendinin 3. paragrafı gereğince azami öğrenim süresini tamamlayan ve mezun olamayan Meslek Yüksekokulumuz son sınıf önlisans öğrencileri için Ek Sınavlar Yapılacaktır.

* Ön Lisans öğrencileri için azami süre dört yıldır, bu süreye kayıt dondurma süreleri dahil değildir. **Normal öğrenim süresini tamamlamış ve izlediği müfredattaki son yıl derslerini(2. Sınıf güz ve bahar yarıyılı derslerini) almış veya almaya hak kazanmış öğrenciler, hiç almadığı dersler dışındaki başarısız olduğu tüm dersler için ders sayısına bakılmaksızın ek sınav hakkından faydalanabilirler.

2. Ek Sınavlar : 15.09.2021-21.09.2021 tarihleri arası yapılacaktır.(Öğrenci 1. Ek sınavları sonunda başarılı olamadığı dersler için 2. Ek sınavdan yararlanabilir. 2. Ek sınav, 1. Ek sınavın telafisidir.)

• 2.Ek sınav sonunda toplam ders sayısını 5 (beş) ders ve altına düşüremeyen veya sınavlara hiç girmeyen öğrencilerimizin, Yönetim Kurulu Kararı ile birimimizden ilişikleri kesilecektir.

• 5 (beş) ders ve altına düşüren öğrencilerimize toplamda 3 (üç) yarıyıl hak tanımlanacak olup; 3 dönem sonunda başarılı olamayan öğrencilerimizin de Yönetim Kurulu Kararı ile birimimizden ilişikleri kesilecektir.

Yukarıdaki şartları sağlayan ve 2.ek sınavlardan faydalanmak isteyen Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Ön lisans programlarına kayıtlı öğrenciler, daha detaylı bilgi almak için aşağıda belirtilen birimimize ait mail ve irtibat numaralarıyla iletişime geçebilirler.

İrtibat Numarası :0474 214 13 45 / 0474 225 11 50- 16 70 (dahili no)

E-mail Adresi :ogr.kktbmyo@kafkas.edu.tr