16 Ocak 2024

Üniversitemizde "Kariyer Günleri ve Sektörle Buluşma-2" Konulu Program Düzenlendi

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Necdet Leloğlu konferans salonunda ‘’Kariyer Günleri ve Sektörle Buluşma-2’’ konulu program düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Cihan, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerin katıldığı et-kinliğe konuşmacı olarak katılan MSD Hayvan Sağlığı firması personellerinden Veteriner Hekim Korhan Dikbaş, kanatlı sektörü ile ilgili bilgiler vererek sektörde sunulan çalışma olanaklarından ve firmalarında sunulan iş ve staj imkanlarından bahsederken, ikinci oturumda konuşma yapan Veteriner Hekim Doğuş Özkan ise ruminant sektöründen teknolojik gelişmelerle birlikte potansiyel iş imkanları hakkında konuşma gerçekleştirdi.

Karşılıklı soru ve cevap şeklinde devam eden program, plaket takdimi ile sona erdi.