Üniversitemizde "Bir Marka Şehir: KARS" Konulu Konferans Gerçekleşti

Üniversitemizde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Prof. Dr. Selçuk ŞİRİN ve Prof. Dr. Tülin ERDEM’in konuşmacı olduğu Bir Marka Şehir: KARS” konulu konferans ve imza günü düzenlendi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferans ve imza gününe, Vali Sayın Türker ÖKSÜZ, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Engin KILIÇ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Adem ÜZÜMCÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Vedat BARAN, İl Müdürleri ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından New York Üniversitesi Pazarlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülin ERDEM sunumunda marka, marka öğeleri, markanın çifte işlevi, insanların bulunmak istediği yerler ve mekanlar yaratmak gibi konu başlıkları hakkında bilgiler verdi.

Akademisyen Yazar Prof. Dr. Selçuk ŞİRİN de konuşmasında, başarıya ulaşmanın yollarını dört başlık altında ifade ederek, hayal etmek, nerede olduğunu bilmek, ilerlemek ve çok çalışmak gerektiğini belirtti.

Konferansa katılanların ilgiyle dinlediği ve sorular yönelttiği programın sonunda, Vali Sayın Türker ÖKSÜZ ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüsnü KAPU,  Prof. Dr. Tülin ERDEM ile Prof. Dr. Selçuk ŞİRİN’e çiçek ve hediye takdim ettiler.

Konferansın ardından Prof. Dr. Selçuk ŞİRİN, öğrenci ve katılımcılar için kitap imzaladı.