Üniversitemizde 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Açılışı, Ahmet ARSLAN Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle yapıldı. Yeni akademik yılın ilk dersi Son başbakanımız,AK Parti Genel Başkan Vekili Binali YILDIRIM tarafından verildi.

Düzenlenen törene, Son Başbakanımız Binali YILDIRIM, Vali Türker ÖKSÜZ, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet ARSLAN, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus KILIÇ, Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Cumhuriyet Başsavcısı Soner AYGÜN, AK Parti Kars İl Başkanı Adem ÇALKIN, kurum amirleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU’nun açılış konuşmasının ardından Sayın Vali ve AK Parti Kars Milletvekillerinin konuşmaları ile devam etti.

Son olarak kürsüye çıkan Son Başbakanımız, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali YILDIRIM  “Geçmişten Geleceğe Türkiye” temalı konuşmasında, geçmişten başlayarak günümüze kadar yer alan süreçte Ülkemizin göstermiş olduğu gelişmeler, yapılan yatırımlar ve gelecekteki yeri gibi konu başlıklarına değindi.

Akademik Yıl Açılış Töreni, Prof. Dr. Hüsnü KAPU’nun Sayın Binali YILDIRIM’a hediye ve plaket takdiminin ardından sona erdi.