KAI Tanıtım Günlerinde KAÜ

KAI Dernekler Federasyonu tarafından Ankara Anfa Fuar ve Kongre Merkezi’nde 4. Kez düzenlenen Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nde Üniversitemiz stant açtı.

Kars, Ardahan ve Iğdır İllerinin yöresel kültürlerinin tanıtıldığı fuarda, Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Alpaslan YÜCE ve yabancı uyruklu öğrencilerimiz ile Konservatuvar öğrencilerimiz bulundu.

Tanıtım günlerinde Üniversitemiz standında Konservatuvar öğrencilerimiz canlı müzik eşliğinde yöresel ezgileri seslendirirken, yabancı uyruklu öğrencilerimiz de Üniversitemizi temsilen yer aldı.

Katılımın yüksek olduğu fuarda, Üniversitemizin tanıtım standı yoğun ilgi gördü.

Ayrıca tanıtım günlerinde düzenlenen panelde, öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Selçuk URAL Sarıkamış Harekatı; Doç. Dr. Ahmet Emin SEYHAN ise Ebu’l Hasan HARAKANİ konularında bilgiler vererek katkı sağladı