2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Kayıt Yenileme Duyurusu

Kayıt Yenileme Tarihleri: 11/02/2019- 15/02/2019

2018-2019 eğitim öğretim yılı BAHAR  yarıyılında ders kayıt işleminin gerçekleştirilmesi için; 11/02/2019- 15/02/2019 tarihleri arasında https://obsyeni.kafkas.edu.tr/ adresinden veya Kafkas üniversitesi web anasayfasında bulunan öğrenci bilgi sisteminden  kullanıcı adının ve şifresinin yazılarak sisteme giriş yapılması ve  kayıt işleminin tamamlanması gerekmektedir.

2)      Öğrenim ücreti/ katkı payı görüntüleme: 2018-2019 Öğretim yılında Üniversitemize normal öğrenim süresinde öğrenimine devam eden (Örgün Öğretim) öğrenciler ilan edilen katkı paylarını ödemeyeceklerdir. Bu öğrenciler dışındakiler yatırılması gereken öğrenim ücreti/ katkı payına dair uyarı alacaklardır. Öğrenciler, öğrenim ücreti/ katkı payını ZİRAAT BANKASI’NIN  tüm şubelerinden ÖĞRENCİ NUMARALARI ile ONLİNE olarak yatırabileceklerdir.

*** 0147261585865017 nolu hesap numarasına harç yatırılmayacaktır.Yatırldığı takdirde harç düşümü yapılmayacaktır.Tüm öğrencilerimiz(yabancı uyruklu dahil) öğrenci numaraları ile harçlarını yatıracaklardır.

*** ZİRAAT BANKASI ATM'LERİ ZİRAAT BANKASI İNTERNET BANKACILIĞI VEYA ZİRAAT BANKASI ŞUBELERİNDEN ÖĞRENCİ NUMARASI İLE ONLİNE HARÇ ÜCRETLERİ YATIRILABİLECEKTİR.

*** ATMLERDEN HARÇ ÖDEMESİ YAPILIRKEN KARTSIZ İŞLEM -EĞİTİM ÖDEMELERİ-ÜNİVERSİTE ÖDEMELERİ-PLAKA KODU-KAFKAS ÜNİVERSİTESİ -ÖĞRENCİ NO ADIMLARINI İZLEYEREK HARÇ ÖDEMESİ YAPILMAKTADIR

Harç yatıracak olan ikinci öğretim, yabancı uyruklu ve öğrenim süresini aşan örgün öğretim öğrencilerinin kayıt süresince yatırdıkları ücretler bilgi sistemine aynı anda yansıtılacak ve ders kayıtlarını yapabileceklerdir.

.

ÇOK ÖNEMLİ! Kesin kayıt işlemini gerçekleştirmiş öğrencilerin sistemden yazdır butonu ile ders kaydının kesinleştiğine dair çıktı almaları ve danışmanlarına onaylatmaları önemlidir. Herhangi bir ders kayıt sorununda bu çıktıyı ibraz edemedikleri takdirde sistemdeki kayıtlar dikkate alınacaktır.

Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin Tıklayınız.

2018-2019  Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR  Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemlerine İlişkin ayrıntılı bilgi ve Kayıt Yenileme Kılavuzu  için tıklayınız.

NOT : 2018-2019  YILINIDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİN BAHAR YARIYILI DERS KAYITLARI  ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN KENDİLERİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.