ÖNEMLİ DUYURU/IMPORTANT ANNOUNCEMENT

Kıymetli öğrencilerimiz, Cumhurbaşkanlığı Sözcülüğü’nden yapılan açıklamaya göre üniversitelerde 16 Mart itibari ile eğitime 3 hafta ara verilmesi kararı alınmıştır. Alınan karar gereği tatil süresi zarfında herhangi bir adla (uzaktan eğitim, online eğitim vb) eğitim verilmeyecektir.

Bu sürecin koordinasyonu YÖK tarafından yapılmakta olup, detaylar ile ilgili bilgilendirmeler önümüzdeki süreçte devam edecektir. Son olarak, bu tatil, tedbir amaçlı olduğundan herhangi bir endişeye yer verilmemesi, yetkili mercilerin yapacağı açıklamaların dışında söylem ve uygulamalara itibar edilmemesi rica olunur.

Göstereceğiniz hassasiyet ve özen için şimdiden teşekkür ederiz…

Dear Students,

In accordance with the statements of the Presidential Communication Office, it has been decided to take a 3-week break from education as of March 16th in Turkish universities. According to the decision taken, no education programs will be delivered under any name (distance education, online education, etc.) during the holiday period.

The coordination of this process is managed by YÖK (Council of Higher Education), and students will be updated with new information and details accordingly in the upcoming period. Finally, as this break is for only precautionary purposes, it is kindly requested that you do not have any concerns, not to rely on groundless announcements and practices other than the official statements to be made by the relevant authorities.

As for the international students, it is strictly requested that they do not leave Kars under any circumstances and be in regular contact with their coordinators during that period.

Emergency contact for International Student:

0505 074 45 56 (primary contact)

Thank you for your cooperation and understanding.