ÖNEMLİ DUYURU

Üniversitemiz Senatosunun 02.11.2020 tarih ve 13 sayılı oturumunda alınan 12 sayılı kararı gereğince; Üniversitemiz yerleşkelerini kullanan akademik ve idari personel ile öğrencilerin, Üniversitenin sosyal ve spor tesislerinden yararlanan kişilerin, KAKÜV personeli ve öğrenci velilerinin, dolmuş hatlarının, Üniversite yerleşkelerinde sözleşme karşılığında müstecir olarak yer kiralamış ve ticari faaliyetlerde bulunan özel işletme veya kuruluşların çalışanları ve bu işletme veya kuruluşlarla çalışan üçüncü taraflara ait taşıtların yerleşkelere girmeleri ve otopark alanlarını kullanmaları için "Taşıt Tanıtım Pulu" almaları  zorunlu tutulmuştur.

17.11.2020 tarihinden itibaren Üniversitemizin giriş kapılarında Otomatik Araç Tanıma Sistemleri devreye girecek olup, Araç Tanıtım Pulu olmayan araçlar içeri alınmayacaklardır.

Not : Üniversitemiz yerleşkesine giriş ve çıkışlarda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için belirtilen tarihe kadar aşşağıdaki form ve süreçlerin tamamlanarak Üniversitemiz Rektörlük binası 1. katında bulunan Sivil Savunma Uzmanlığına müracaat edilmesi gerekmektedir.

Tanıtım Pulu Esasları ve diğer belgeler için tıklayınız.