SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI NOTER KURASI CANLI YAYIN DUYURUSU

Kafkas Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu aracılığıyla engelli ve eski hükümlü sürekli işçi alımı yapılacaktır. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi 12 Ocak 2021 Salı günü saat 10.00’da Kafkas Üniversitesi Ahmet ARSLAN Kültür ve Kongre Merkezi Salonunda canlı olarak yayınlanacaktır.

Canlı Yayın Linki:

NOT: Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebileceklerdir. Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle kura çekimini izlemek üzere salona sınırlı sayıda aday alınacaktır. Adayların maskeli olarak gelmesi zorunludur.