Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPUnun Kadir Gecesi Mesajı

Kadir Gecesi; kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, aramızdaki sevgi ve bağışlamayı arttırma imkanı olarak değerlendirilmelidir.  Rahmet ve mağfiretin indiği bu geceyi en iyi şekilde değerlendirendirmek gerektiği inancındayım. Bu vesile ile üniversitemiz öğrencilerinin, akademik ve idari personelimizin, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, hayırlar getirmesini diliyorum".

Prof. Dr. Hüsnü KAPU