Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü KAPU'nun 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü ve 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Mesajı

Dünya Sağlık Örgütü, 2020 yılını ‘Hemşire ve Ebe Yılı’ ilan etmiştir. Bu bağlamda yaşadığımız pandemi sürecinde sağlığın korunması, geliştirilmesi ve hastalık durumunda iyileştirilmesi için din, dil, ırk ayırt etmeksizin her koşulda var gücüyle çalışan başta Üniversitemiz Tıp Fakültesi hastanemizde görevli sağlık ordusunun vazgeçilmezleri hemşirelerimizin/ebelerimizin olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü ve 12 Mayıs Dünya Hemşireler gününü kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Hüsnü KAPU