Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

30.09.2019 - 18.10.2019 tarihleri arasında başvuruları alınan 2019 Dönemi, 2019-1-TR01-KA103-063684 proje nolu Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında yabancı dil sınav puanlarının %50’sinin ve genel not ortalamalarının %50’sinin toplamı alınarak yapılmış olan öğrenim ve staj hareketliliği puan listeleri ekte ilan edilmiştir. Puanlama ve öğrenci seçimi ile ilgili bilgi ve kurallar ekte sunulan 31 Ekim 2019 tarihli tutanakta yer almaktadır.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Üniversitemiz arasında imzalanan 2019 Dönemi, 2019-1-TR01-KA103-063684 nolu Erasmus+ Programı Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi kapsamında yapılan sözleşmedeki bütçe göz önüne alınarak puan listesi sıralaması doğrultusunda öğrenciler faaliyetten yararlanmaya hak kazanmıştır.

*** Seçim sonuçlarına itiraz süresi; seçim sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür. Öğrencinin hareketlilikten ‘‘feragat etme süresi ’’ seçim sonuçlarının sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

*** Öğrenci Staj Hareketliliğine başvuran öğrencilerin; staj yapacakları kurum ya da işletmelerden Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Puan Listesi ve Yerleştirme Sonuçları’nın Üniversitemiz web sayfasında yayınlandığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde davet mektubu almaları gerekmektedir.

Erasmus+ Programı ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak adına web sitemizi takip etmeniz önemle rica olunur.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü