2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2021-2022 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizin diplomaları Üniversitemizden ilişik kesme işlemleri tamamlandıktan sonra en geç 5 iş günü içerisinde hazırlanır. (Sağlık Bakanlığınca diploma tescilli yapılacak programlar hariç)  Diploması hazır olan öğrencilerin öğrenci kimlik kartları ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvuruda bulunması gerekmektedir. Kimlik kartı olmayan öğrenciye diploması teslim edilmez. Kimlik kartı kayıp olan öğrencilerimizin yerel veya ulusal bir gazeteye kayıp ilanı vermeleri ve kayıp ilanı ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvuruda bulunması gerekmektedir.

Diplomaları öğrencilerin kendileri veya kanuni temsilcileri (noter onaylı vekaleti olan üçüncü şahıslar) teslim alabilirler.Diplomaların teslim edilebilmesi için mezun öğrencilerin Üniversitemizden ilişik kesmelerinde herhangi bir engel durumu olmaması gerekmektedir. İlişik kesmesinde engel bulunan öğrenciler ise bu engel durumu ortadan kalktıktan sonra diplomalarını teslim alabilirler.

Diplomaları Tescil Edilecek Programlar
Tıp, Ebelik, Hemşirelik, Anestezi, İlk Acil ve Yardım, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Eczane Hizmetleri