2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ERASMUS ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Başvuruları

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi, Erasmus+ Programı, 2020 Dönemi “Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği” için başvurular 15 Şubat -8 Mart 2021 tarihleri arasında duyuruda yer alan başvuru formuyla yapılacaktır.

***Başvuru formu ilanın en alt kısmında yer almaktadır.

***Anlaşmalı üniversiteler Erasmus+ web sayfasında mevcuttur.

Adaylar duyurunun ekinde yer alan ilanı dikkatlice okuduktan sonra elektronik (bilgisayar) ortamda doldurdukları başvuru formunu ve başvuru için ilanda belirtilen diğer belgeleri eksiksiz olarak Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü’ne (Rektörlük Binası, 1.Katelden teslim etmek ya da posta/kargo yoluyla ulaştırmak suretiyle başvuru yapabilirler.

Öğrenim ve staj hareketliliklerinin her ikisine başvuran adaylar ise elektronik ortamda doldurdukları tercih dilekçelerini de başvuru belgeleriyle birlikte teslim etmek zorundadırlar.

Süresi içinde yapılmayan başvurular işleme konulmayacaktır.

Bütün belgeler aynı zamanda teslim edilmelidir. Eksik belge ile başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuruda bulunan öğrenciler için Online Yabancı Dil Sınavı tarihi, saati ve sınav yeri (başvuru bittikten sonra) sınava girecek aday öğrencilerin listesiyle Üniversitemiz resmi internet sayfasında ilan edilecektir.

Son başvuru 08 Mart 2021 tarihindedir.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI İÇİN TIKLAYINIZ.