2020_2021 Akademik Yılı Erasmus Plus Değişim Programına Başvuru Yapan Öğrencilerin Dikkatine

2020/2021 Akademik Yılı Erasmus+ Değişim Programına Başvuru Yapan Öğrencilerin Dikkatine!

2020/2021 Akademik Yılı kapsamında 26 Şubat-16 Mart 2020 tarihleri arasında başvurularını almış olduğumuz Erasmus+ Programının Yabancı Dil (İngilizce-Rusça) Sınavı Corona Virüs (Covid-19) Salgını dolayısıyla online olarak gerçekleştirilecektir. Sınavla ilgili ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde ilan edilecektir. Başvuruda bulunan programdan yararlanmaya ilişkin kararlarını “erasmus@kafkas.edu.tr” e-mail adresine bildiren adaylar sınava katılacaktır, bildirimde bulunmayan adaylar online sınava katılamayacaktır.

Başvuru aşamasında geçerli dil sınavı sonuçlarını (YDS/YOKDİL gibi) Ofisimize teslim eden adaylar Konuşma (Speaking) Sınavına katılacaklardır.

SINAV TÜRÜ

SINAV TARİHİ

SINAV SAATİ

Yeterlilik (Proficiency) Yazılı Sınav

08 Temmuz 2020 Çarşamba günü

Konuşma (Speaking) Sınavı

10 Temmuz 2020

Cuma günü

ÖNEMLİ NOT :

·  *** Pandemi nedeniyle alınan önlemlerin 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi öğrenim ve staj hareketliliklerini etkileme ihtimaline yönelik geçici bir tedbir mahiyetinde hareketliliklerin fiziki olarak başlayamaması durumunda çevrimiçi (online) olarak başlayabilecektir.

·   *** Çevrimiçi hareketlilik süresinde katılımcılar bireysel destek hibesi almayacaklardır ancak fiziki olarak hareketliliğe başladıklarında hibe almaya hak kazanacaklardır.

·   *** Pandeminin devam etmesi ve bundan dolayı da hareketliliklerin başlayamaması durumunda yapılacak herhangi bir harcama (uçak bileti, sigorta, vize vb) mücbir sebep kapsamında değerlendirilemeyeceği için karşılanmayacaktır.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü