2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ERASMUS PLUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Başvuruları

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi, Erasmus+ Programı, 2019 Dönemi “Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği” için başvurular 26 Şubat 2020-16 Mart 2020 tarihleri arasında duyuruda yer alan başvuru formuyla yapılacaktır.

***Başvuru formu ilanın en alt kısmında yer almaktadır.

***Anlaşmalı üniversiteler Erasmus web sayfasında mevcuttur.

Adaylar duyurunun ekinde yer alan ilanı dikkatlice okuduktan sonra elektronik ortamda doldurdukları başvuru formunu ve başvuru için ilanda belirtilen diğer belgeleri eksiksiz olarak Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü’ne (Rektörlük Binası, 1.Katelden teslim etmek suretiyle başvuru yapabilirler.

Öğrenim ve staj hareketliliklerinin her ikisine başvuran adaylar ise elektronik ortamda doldurdukları tercih dilekçelerini de başvuru belgeleriyle birlikte teslim etmek zorundadırlar.

Süresi içinde yapılmayan başvurular işleme konulmayacaktır.

Bütün belgeler aynı zamanda teslim edilmelidir. Eksik belge ile başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuruda bulunan öğrenciler için Yabancı Dil Sınavı tarihi, saati ve sınav yeri sınava girecek aday öğrencilerin listesiyle Üniversitemiz resmi internet sayfasında ilan edilecektir.

Son başvuru 16 Mart 2020 tarihindedir.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus Plus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru İlanı için tıklayınız.