2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS PLUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM STAJ HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇ LİSTESİ

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Puan Listesi

05.10.2020 – 23.10.2020 tarihleri arasında başvuruları alınan 2020 Dönemi, 2020-1-TR01-KA103-081725 proje nolu Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında yabancı dil sınav puanlarının %50’sinin ve genel not ortalamalarının %50’sinin toplamı alınarak yapılmış olan öğrenim ve staj hareketliliği puan listeleri ekte ilan edilmiştir. Puanlama ve öğrenci seçimi ile ilgili bilgi ve kurallar ekte sunulan 30 Ekim 2020 tarihli tutanakta yer almaktadır.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Üniversitemiz arasında imzalanan 2020 Dönemi, 2020-1-TR01-KA103-081725 nolu Erasmus+ Programı Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi kapsamında yapılan sözleşmedeki bütçe göz önüne alınarak puan listesi sıralaması doğrultusunda öğrenciler faaliyetten yararlanmaya hak kazanmıştır.

Secim sonuçlarına itiraz süresi; seçim sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür. Öğrencinin hareketlilikten ‘‘feragat etme süresi ’’ seçim sonuçlarının sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği faaliyetinden feragat etmek isteyen öğrencilerin, feragat dilekçelerini ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.

Erasmus+ Programı ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak adına web sitemizi takip etmeniz önemle rica olunur.

Kafkas Üniversitesi

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü