Kağızman Meslek Yüksekokulu

1 Temmuz 2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ MAZERET, TEK DERS VE ORTALAMA YÜKSELTME SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

MAZERET SINAVLARI HAKKINDA

MAZERET SINAVLARI -GEÇERLİ MAZERETLİ BAŞVURU OLMASI DURUMUNDA- 7 TEMMUZ 2022 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 11:00'DA YAPILACAKTIR.

*BAŞVURU OLMASI DURUMUNDA ÖĞRENCİ LİSTESİ AYRICA DUYURULACAKTIR

TEK DERS SINAVLARI HAKKINDA

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI SONRASINDA DÖNEM FARKI GÖZETMEKSİZİN BÜTÜN DERSLERDEN DEVAM ALMIŞ VE YALNIZCA 1 (BİR) DERSTEN BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLERİN MEZUN OLABİLMELERİ İÇİN TEK DERS SINAVI 19 TEMMUZ 2022 SALI GÜNÜ SAAT 11:00’DA YAPILACAKTIR.

*BU DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV GÜNÜNE KADAR YÜKSEKOKULUMUZA DİLEKÇE İLE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

ORTALAMA YÜKSELTME SINAVLARI HAKKINDA

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI SONRASINDA BÜTÜN DERSLERDEN DEVAM ALMIŞ (FF, FD NOTU OLMAYAN), ANCAK MEZUN OLABİLMELERİ İÇİN YETERLİ (2.00) GENEL AĞIRLIKLI NOT ORTALAMASINA (GANO) ULAŞAMAYAN 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORTALAMA YÜKSELTME SINAVLARI, 21 TEMMUZ 2022 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 11:00’DA YAPILACAKTIR.

BU DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN 20 TEMMUZ 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR YÜKSEKOKULUMUZA DİLEKÇE İLE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

* HER ÖĞRENCİ DD, DC VE CC NOTU ALDIKLARI EN FAZLA 3 DERSTEN BİR DEFAYA MAHSUS OLARAK ORTALAMA YÜKSELTME SINAVINA GİREBİLİR.