Çeşitli Sergi ve Sempozyumlar

Meslek Yüksekokulumuzun Değerli Öğretim Görevlisi Elif TURAN ASLAN; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı 19 Mayıs 2021 tarihinde açılışı yapılan (19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı) vesilesiyle gerçekleştirilen Ulusal Online Karma Sergisine "Atam, Karton Üzerine Ebru Kolajı" isimli eseriyle, Ardahan Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı 8-10 Haziran 2021 tarihinde açılışı yapılan II. Uluslararası Mitoloji Semposyumu ve Sergisine "Zümrüdüanka, Ebru Kolajı" isimli eseriyle, Avrasya Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı 28 Şubat 2021 tarihinde açılışı yapılan I. Ulusal Avrasya Jürili Çevrim İçi Karma Sergisine "Modaminik" isimli eseriyle, Osmangazi Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı 07 Haziran 2021 tarihinde açılışı yapılan Yunus Emre Ulusal Jürili Öğrenci Karma Sanal Sergisine "Yol Birdir, Ebru Kolajı" isimli eseriyle katılmıştır. Sergide Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu temsil eden Sn. Öğr. Gör. Elif TURAN ASLAN'ı kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.