Sanat Tasarım/Tiyatro Kulübü Etkinliklerine Erzurum DTnin Oyuncularının Katılımıyla Yeniden Başladı

Sanat Tasarım/Tiyatro Kulübü Etkinliklerine Erzurum DT'nin Oyuncularının Katılımıyla Yeniden Başladı

2020 yılında kurulan, pandemi sebebiyle etkinlilere ara veren Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Tasarım/Tiyatro Kulübü, Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncularının katılımıyla 1.11.2021 tarihinde gerçekleştirdiği Kukla ve Maske Atölyesi etkinliğiyle yeniden çalışmalarına başladı. Sahne Sanatları / Oyunculuk bölümünün işbirliğiyle gerçekleşen atölyede katılımcılar kukla oynatımı ve maske yoluyla öz farkındalık yaratma gibi deneyimler kazandılar. Sanat ve Tasarım Kulübü çeşitli workshoplar, sanatsal organizasyonlar, film gösterimleri ve benzeri etkinliklerle üniversitemizin merkez kampüsünde bulunan Gençlik Evi binasında çalışmalarına devam edecektir.

Etkinliklere katılmak ve üye olmak isteyenler için irtibat: 0551 127 49 04 -

Instagram: @kauoyunculuk