KORSANLA MÜCADELE ÜNİVERSİTELİLER ARASI AKLIMA BİR FİKİR GELDİ ÖDÜLLÜ ESERLER SERGİSİ AÇILIŞI VE RADYO TELEVİZYON YAYINCILIĞI VE TELİF HUKUKU KONULU PANEL

Radyo Televizyon Yayıncılar Birliği (RATEM) tarafından Kültür Turizm Bakanlığının desteğiyle düzenlenen Korsanla Mücadele Üniversiteliler Arası Aklıma Bir Fikir Geldi Ödüllü Eserler Sergisinin açılışı, 27 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Ahmet Arslan Kültür Kongre Merkezi Fuaye Salonunda yapılacaktır. Sergiyle beraber, Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezinde saat 10.30’da RATEM tarafından Güzel Sanatlar Fakültemizin ev sahipliğinde düzenlenen ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüsnü Kapu, GSF Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mitat Durmuş ve RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Aydın Şerbetçioğlu’nun yapacakları açılış konuşmalarının ardından Yargıtay 7.Ceza Dairesi üyesi Erdoğan İshakoğlu, Kültür ve Turizm Uzmanı Hakan Evrim Tütüncü, HaberTürk Kanalı Tv Programcısı ve köşe yazarı Kübra Par, Kafkas Üniversitesi GSF Sinema-Tv Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Güneş Özayten ve RATEM Başkan Yardımcısı Z.Efsun Tekyeten’in katılacakları, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku konulu panel gerçekleştirilecektir.