Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, 22. Dönem mezunlarını uğurladı.

Prof. Dr. Necati Kaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kadir ASLAN, Prof. Dr. İsmail ÇAKMAK ve Prof. Dr. Engin KILIÇ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gencer ELKILIÇ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mete CİHAN, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat BARAN, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömür DEVECİ, Enstitü ve Yüksekokul müdürleri ile çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve veliler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Daha sonra mezun öğrenciler adına Fakülte Birincisi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü öğrencisi Habibe ŞAHİN konuşma yaptı. Ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Gencer ELKILIÇ konuşmasında, alanında uzman ve deneyimli öğretim üyelerinden oluşan kadrolarıyla hizmet verdiklerini belirterek yaşadığımız bilgi çağında bilgiye hayatın her aşamasında ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Mezun olan öğrencilerin de, karşılaşabilecekleri zorlukların üstesinden gelerek çağın gereklerini yerine getireceklerine dair, onlara duyduğu güveni dile getirerek tüm mezunlara başarılar diledi. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüsnü KAPU mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diledi. Konuşmaların ardından Fakülte Birincisi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü öğrencisi Habibe ŞAHİN’e diploması ve ödülü Rektörümüz Prof. Dr. Prof. Dr. Hüsnü KAPU tarafından verildi. Fakülte ikincisi Batı Dilleri Ve Edebiyatları Bölümü öğrencisi Oğuzhan YILDIZ’a diploması ve ödülü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir ASLAN tarafından verilirken, fakülte üçüncüsü Batı Dilleri Ve Edebiyatları Bölümü öğrencisi Ebru TURAN’a diploma ve ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin KILIÇ verdi. Programın devamında, mezun olan diğer öğrencilere diploma ve hediyeleri takdim edildi ve kep atma töreninin ardından mezuniyet programı sona erdi.