Öğrencilerimiz "Yabancı Dil Olarak Rus Dili" Çevrimiçi Kış Okulu Programına Katıldı

Volgograd Devlet Sosyo-Pedagoji Üniversitesi Uluslararası Eğitim Enstitüsü, Kafkas Üniversitesi’nin en başarılı öğrencileri için 17-28 Ocak 2022 tarihleri arasında “Rusça Konuşalım” başlıklı Yabancı Dil Olarak Rus Dili Online Kış Okulu Programı düzenledi.

Volgograd Devlet Sosyo-Pedagoji Üniversitesi ile işbirliği yapan yükseköğretim kurumlarının öğrencileri için bu programa katılım ücretsiz idi.

Kafkas Üniversitesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümünden Musa İLANLI, Berna GÜNEŞ, Arzu Demir ve Batır AYTUGANOV olmak üzere dört öğrencimiz “Rusça Konuşalım” başlıklı Yabancı Dil Olarak Rus Dili Online Kış Okulu Programına katılım imkânına sahip oldu.  İş birliği içerisinde bulunduğumuz Volgograd Devlet Sosyo-Pedagoji Üniversitesi Uluslararası Eğitim Enstitüsü’ne Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü adına teşekkür eder, bu programa katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Институт международного образования Волгоградского государственного социально-педагогического университета организовал для  лучших студентов  Кавказского университета программу  Зимней онлайн-школы русского языка как иностранного «Говорим по-русски», которая пройдет 17 – 28 января 2022 г.

Участие студентов вузов-партнеров Волгоградского государственного социально-педагогического университета – бесплатно.

Четверо студентов отделения славянских языков Кавказского университета получили возможность принять участие  в Зимней онлайн-школе русского языка как иностранного «Говорим по-русски»: Муса Иланлы, Берна Гюнеш, Арзу Демир, Батыр Айтуганов. От имени отделения славянских языков мы благодарим наших партнеров Институт международного образования Волгоградского государственного социально-педагогического университета, а также поздравляем наших студентов с этой возможностью.