Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ Kırgızistan Osh Devlet Üniversitesinde lisansüstü dersi vermiştir

Fakültemiz Kimya bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Onur ATAKİŞİ tarafından 17.04.2021 tarihinde, Osh Devlet Üniversitesi lisansüstü öğrencilerine “Hormonlar” konulu ders sunulmuştur. Dersin tamamlanmasından sonra; öğrenciler ile soru cevap şeklinde geçen derste, bu tür bilimsel etkinlerden dolayı duyulan memnuniyet dile getirilmiştir. Toplantı sırasında Osh Devlet Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Taasilkan Toktamamatovna ZHUMABAEVA ve Osh Devlet Üniversitesi Biyoloji bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Zhoomart Tumakovich MOLDALIEV ile bilimsel etkinlerin devam ederek sürdürülmesi konusunda fikir birliğine varılmıştır.