Azami Öğrenim Süresini Tamamlayan ve Mezun Olamayan Son Sınıf Öğrencileri İçin Ek Sınav Duyurusu

2547 Sayılı Kanunun 44 üncü maddesinin (c) bendinin 3. paragrafı gereğince azami öğrenim süresini tamamlayan ve mezun olamayan Fakültemiz son sınıf lisans öğrencileri için Ek Sınavlar Yapılacaktır.

* Lisans öğrencileri için azami süre yedi yıldır, bu süreye hazırlık sınıfı okunan yıllar ve kayıt dondurma süreleri dahil değildir.

**Normal öğrenim süresini tamamlamış ve izlediği müfredattaki son yıl derslerini(4. Sınıf güz ve bahar yarıyılı derslerini) almış veya almaya hak kazanmış öğrenciler, hiç almadığı dersler dışındaki başarısız olduğu tüm dersler için ders sayısına bakılmaksızın ek sınav hakkından faydalanabilirler.

Ek Sınav Tarihleri :

1.       Ek Sınavlar : 1,2,3 Eylül 2021

2.       Ek Sınavlar : 8,9,10 Eylül 2021 (Öğrenci 1. Ek sınavları sonunda başarılı olamadığı dersler için 2. Ek sınavdan yararlanabilir. 2. Ek sınav, 1. Ek sınavın telafisidir.)

Yukarıdaki şartları sağlayan ve ek sınavlardan faydalanmak isteyen Fen Edebiyat Fakültesi lisans programlarına kayıtlı öğrenciler, 26.08.2021 tarihine kadar mail yoluyla  kafkasfefogrenci@kafkas.edu.tr   adresine imzalı dilekçeleriyle başvurabilirler.